NU OP DE RADIO : KANE - SOMETHING TO SAY

ZONET:

SUPERTRAMP

GOODBYE STRANGER

NU:

KANE

SOMETHING TO SAY

STRAKS:

MEJA

ALL 'BOUT THE MONEY

Over Freez FM

Freez FM is een Nederlandse commerciële regionale radiozender die te beluisteren is via het internet en via DAB+ in Friesland en in de kop van Noord-Holland.
 
Non-stop prettige pop- en rockmuziek van nu, aangevuld met de klassiekers van vroeger. Met deze formule spreekt Freez FM een brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 20-49 jaar.
 
De kracht van Freez FM is haar unieke muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen, de muziek is verassend en vernieuwend. Door het intieme karkater van Freez FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken en ontstaat er een hechte band. Freez FM bereikt meer mannen dan vrouwen, die veelal op het werk, in de auto en thuis luisteren. De gemiddelde luisterduur is 3 uur en 18 minuten per dag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Entertainment

TMZ maandag. De band zou honderdduizenden dollars aan royalty's proberen achter te houden." target="_blank">Weduwe van Chris Cornell klaagt Soundgarden aan vanwege royalty's

Villamedia (€) vertelt hij dat hij met zijn vrouw in het buitenland gaat wonen." target="_blank">NOS-journalist Robert Bas stopt met werken en gaat emigreren